Gündem

Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm Reyting ve İzlenme Oranı Belli Oldu

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı reyting rekortmeni dizi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle yine ilk sıradaki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm Reyting ve İzlenme Oranı Belli Oldu

Kızılcık Şerbeti; ABC1 20+’da 11.86 izlenme oranı ve 28.26 izlenme payı, AB grubunda 11.34 izlenme oranı 30.68 izlenme payı, Total grubunda ise 9.15 izlenme oranı 21.85 izlenme payı alarak ilk 100 program arasında birinci sıradaki yerini aldı.

Sosyal medyada her hafta gündem yaratan dizi; Kızılcık Şerbeti etiketi ile yaklaşık 5 saat, Metehan etiketi ile 9 saat X’in TT listesinde yer alarak Cuma gününe damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti 49. Bölüm Özeti

Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde; Kıvılcımlar’a sığınan Nilay, Mustafa’ya babalık testinin ardından boşanacağını söyledi.

Ayrılık rüzgarlarının estiği bölümde dernekte çalışan bir kadının Ertuğrul hakkında söyledikleri Kıvılcım’ı büyük bir şüpheye düşürdü. İlişkilerinde karar aşamasına gelen Doğa ve Fatih yol ayrımına geldi.

Ayrı bir eve taşınarak evliliğine devam etmek isteyen Doğa’nın teklifini Fatih kabul etmedi.

Annesini çiğnemeyeceğini söyleyen Fatih’in bu yanıtının ardından ikili anlaşmalı boşanmak için avukata gitti. İşyerine gerçekleşen polis baskınıyla tutuklanan Umut, patronunun kara para akladığını ve kayıplara karıştığını öğrendi.

Sürükleyici bölümde sağlığına kavuşan Abdullah, Alev’den zaman istedi.

Abdullah’ın Pembe’den boşanmasının bir yıl süreceğini söylemesi üzerine Alev ilişkiyi bitirme kararı aldı. Bölümün final sahnesinde ise Alev’in, Pembe’ye giderek konuşmak istemesi yeni bölüme dair merakı arttırdı.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında; Alev’in, Pembe’ye “Sen kazandın!” sözlerinin ardından, Abdullah’ın da Pembe’den özür dilemesi dikkat çekiyor.

Fatih’in annesine Doğa ile boşanacaklarının haberini verdiği tanıtımda, tutuklu olan Umut’u, Nursema ziyaret ediyor. Kıvılcım ve Ertuğrul’un ilişkilerini bitirme kararı aldığı sahnenin ardından Ömer ve Kıvılcım’ın bir arada görünmesi büyük merak uyandırıyor.

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Özge Özacar, Kayra Şenocak, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Sema Öztürk, Gizem Yanık, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan ve Aysun Demir Kurtuldu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de ekrana geliyor.

Kirli Sepeti 11 bölümü full izle, FOX KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜMÜ, kirli sepeti oyuncuları kimler, 10 aralık pazar kirli sepeti izle, KİRLİ SEPETİ OYUNCU KADROSU 2023

Aslı Hünel ile Gelin Evi yeni bölümü, SHOW TV GELİN EVİ 7 ARALIK PERŞEMBE İZLE, Gelin Evi Ceyda Şifayi Özeti

Kanal D’nin dizisi Yargı ekibinin aldığı ödülünü aldı ve yurda dönüş yaptı

Ömer 42 fragman izle, STAR TV ÖMER YENİ BÖLÜMÜ NELER OLACAK, Ömer 42. bölümü izle, ÖMER 42. BÖLÜM FRAGMAN YAYINLANDI MI?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu